IMG_4103%20kopie_edited.jpg

Mijn verhaal

Gedreven om het verschil te maken

Op deze pagina vindt u meer informatie over mij, Joe Pereboom, de entrepreneur achter Joe’s Heroes. Het bedrijf startte in 2019 en heeft sindsdien het dranklandschap veranderd, rietje voor rietje.

Schildpad_HR.jpg

Samen voor een
plastic-vrije oceaan!

Zoals u ongetwijfeld weet bestaat de aarde voor het grootste deel uit water, maar wij veranderen onze oceanen in gigantische poelen plastic soep en dat moet een halt worden toegeroepen. Een groot gedeelte van de afvalhoop bestaat uit plastic rietjes en als wij nu eens zouden beginnen die hoeveelheid terug te dringen zou dat een geweldige start zijn.

1200x799.jpg

Possitieve reacties!

 Tijdens de laatste Nederlandse hospitality fair, de Horecava in Amsterdam, kreeg Joe’s Heroes van alle kanten positieve reacties, iets waar we erg trots op zijn en we zijn er dan ook van overtuigd meer mijlpalen te bereiken in de (nabije) toekomst. Daarnaast zijn al onze HEROES erg tevreden over de kwaliteit van onze producten.

whole assortiment.jpg

Waarom Joe's Heroes?

De reden waarom ik Joe’s Heroes begonnen ben is omdat ik de hele wereld bereisd heb, ik de aangename kant van onze planeet gezien heb, maar ook een verwoestende ontwikkeling op het gebied van vervuiling van onze wereld. Dat zette mij aan het denken hoe we omgaan met onze kostbare  omgeving en hoe we het tij kunnen keren. Tijdens mijn reizen had ik de tijd en de kans  te  bedenken in hoeverre ik een bijdrage zou kunnen leveren aan de totstandkoming  van een verandering die onze planeet zo nodig heeft en omdat iemand die in nood verkeert een ware held nodig heeft, iets dat zeker ook geldt voor onze geliefde planeet.

occupy-route-thailand-men-s-agriculture-

100% natuurlijke rietjes

Ik kwam op het idee plastic rietjes te vervangen door uitvoeringen van 100% natuurlijke materialen zoals bamboe, suikerriet en tarwestelen. Deze rietjes zijn eco-vriendelijk, biologisch afbreekbaar en composteerbaar. En maakt u zich niet ongerust, de rietjes van Joe’s Heroes worden niet week als ze lang in een drankje staan. Een feestje met rietjes van Joe’s Heroes is altijd een happening en terwijl u feest viert helpt u de planeet te herstellen. How cool is that!?

Steun een goed doel

Wanneer u rietjes van Joe’s Heroes gebruikt helpt u niet alleen het milieu maar draagt u tevens bij aan andere goede doelen want 1% van de opbrengst van onze verkopen gaat aan het eind van het jaar naar een goed doel.